divendres, 17 d’agost del 2012

3er RAID DEL SEGRE

RAID DEL SEGRE:
ESPAÑOL
Bienvenidos a la tercera edición del RAID DEL SEGRE. El equipo CATRAID-TRANGOWORLD  junto con el CLUB DE ESCALADA PARDINYES estamos ultimando todos los detalles del recorrido. En esta edición mantendremos nuestra línia, con muchos sectores y cambios de disciplinas para hacer un raid los mas divertido posible. El recorrido apto a todo el mundo y muchas variantes para todos los niveles.

Este año la prueba dará inicio a la población de Camarasa en la comarca de La Noguera como en la edición anterior y recorrerá diferentes lugares de la comarca finalizando la primera etapa en la Población de Ager.

Se podrá optar por hacer tres categorías bien diferenciadas. Élite, Aventura y Inciación.

• ÉLITE: Puntuable para la Copa Catalana. Los equipos estarán formados por 3 riders, sin asistencia. Siempre estarán en carrera los 3 componentes. Dos etapas: Sábado 100 km y el domingo 50 km.Disciplines BTT, Treking, Kayak, Patines en línea, Escalada, Espeleo, Rapel y Tiro con arco.

• AVENTURA: Equipos formados por 2 componentes sin asistencia. Dos etapas: Sábado 70 km y el domingo 50 km. Disciplinas BTT, Treking, Kayak, Escalada, Espeleo, Rapel y Tiro con arco.

• POPULAR: Equipos formados por dos corredores sin asistencia. Una etapa el Domingo de 50 km. Disciplinas BTT, Carrera a pie, Kayak, Escalada, Tiro con arco y pruebas especiales.

CATALÀ
Benvinguts a la tercera edició del RAID DEL SEGRE. L'equip CATRAID-TRANGOWORLD juntament amb el CLUB D'ESCALADA PARDINYES estem ultimant tots els detalls del recorregut. En aquesta edició mantindrem la nostra línia, amb molts sectors i canvis de disciplines per fer un raid els més divertit possible. El recorregut apte a tothom i moltes variants per a tots els nivells.


Aquest any la prova donarà inici a la població de Camarasa a la comarca de la Noguera com en l'edició anterior i recorrerà diferents llocs de la comarca finalitzant la primera etapa a la Població d'Àger.

Es podrà optar per fer tres categories ben diferenciades. Elit, Aventura i Iniciació.

• ELIT: Puntuable per la Copa Catalana. Els equips estaran formats per 3 riders, sense assistència. Sempre estaran en cursa els 3 components. Dues etapes: Dissabte 100 km i el diumenge 50 km.Disciplines BTT, trekking, caiac, Patins en línia, Escalada, Espeleo, Rapel i Tir amb arc.
• AVENTURA: Equips formats per 2 components sense assistència. Dues etapes: Dissabte 70 km i el diumenge 50 km. Disciplines BTT, trekking, caiac, escalada, Espeleo, Rapel i Tir amb arc.
• INICIACIÓ: Equips formats per 2 corredors sense assistència. Una etapa el Diumenge de 50 km. Disciplines BTT, Cursa a peu, Caiac, Escalada, Tir amb arc i proves especials.